BENEFITEK

A Lido di Jesolo luxus apartman projekt a tulajdonosok számára néhány benefitet is kínál, amelyek új szintre emelik az Ön üdülését. Használja ki az egyedi Premium Living koncepciót és élvezze álmai lakhatását. És ha már megunta Olaszországot, látogasson el a Karib-térségbe, az Alpokba vagy Amerikába. A projekt The Registry Collection programba való bekapcsolódásának köszönhetően Ön több mint 200 luxus üdülőhelyet látogathat meg, a világ legérdekesebb részein.

PREMIUM LIVING

A Premium Living egy új koncepció, amely hozzáadott értéket ad az apartmanok tulajdonosainak. Az apartmanok tulajdonosai kihasználhatják a szálloda 5* szolgáltatásait és létesítményeit. Saját otthonukban üdülhetnek – a legmagasabb színvonalú szállodai szolgáltatásokkal.

A Premium Living többek között a következő szolgáltatásokat is magába foglalja:

ÉTEL ÉS ITAL

Gasztronómiai specialitások széles körű választéka a szállodai éttermekben, reggel friss kenyér az apartmanjába, több szállodai bárhoz való hozzáférés, számos esti szórakoztató program.

WELLNESS ÉS ACQUAPURA SPA

Belépés a tágas, fűtött, fedett és szabadtéri medencékhez, szaunákhoz és fürdőkhöz. Luxus wellness kezelések. Pezsgőfürdő, gőzfürdő, finn szauna, bio szauna, panorámás pihenőhelyiség, fitneszterem – modern berendezéssel, tengerre néző masszázsok, kozmetikai kezelések stb.

GYERMEKSZOLGÁLTATÁSOK – 3 ÉVTŐL (MÁJUS KÖZEPÉTŐL SZEPTEMBERIG)

A gyermekjátszótereken speciális programok állnak rendelkezésre, továbbá mozi, tánciskola, torna, labdajátékok, egyéni gyermekfelügyelet és különféle gyermekfelszerelések.

SPORT ÉS KIKAPCSOLÓDÁS

Számos szabadidős, sportolási és szabadidős tevékenység a szállodában, az apartmanházban és a környéken – túrázás, kerékpározás, golf, privát strand, fitneszterem, meditációs programok.

TAKARÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Az apartmanok rendszeres takarítása – kérésre, mosodai szolgáltatások, törölközők és ágyneműk cseréje, kisebb javítások, karbantartási munkák.

BIZTONSÁGI- ÉS EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

• 24 órás recepció, kulcsok átadása, asztalfoglalás az éttermekben, sportolási aktivitások foglalása, transzferek biztosítása stb.
• Érkezés előtti szolgáltatások – az ingatlan szellőztetése, fűtés bekapcsolása, hűtőszekrény feltöltése stb.
• 24 biztonsági szolgálat és biztonsági rendszer, rendszeres apartman monitoring a tulajdonos távollétében.

A PREMIUM LIVING KONCEPCIÓ IGÉNYBEVÉTELÉNEK KÖLTSÉGEI

LAKÓTERÜLETSZEMÉLYEK SZÁMAÉVÉS DÍJ
40 m231 800 EUR
48 m242 400 EUR
63 – 100 m263 600 EUR
120 m284 800 EUR
160 m284 800 EUR

THE REGISTRY COLLECTION

Vásároljon ingatlant Olaszországban és üdüljön ingyen az Alpokban, a Karib-térségben vagy Amerikában! Az üdülőhely a The Register Collection része, amely szó szerint kinyitja az ajtót a luxus utazás világába. A The Register Collection a világ egyik vezető csereüdülési ingatlan-szolgáltatója. A koncepció nagyon egyszerű – amennyiben Ön valamelyik üdülőhelyen vásárolt ingatlant (Ön az ingatlan tulajdonosa), ez esetben tagja lehet a The Register Collection hálózatnak, amely a világ legérdekesebb országaiba több mint 200 luxus üdülőhelyet foglal magába.

HOGYAN MŰKÖDIK?

• Ön felajánlja a The Registry Collection tagjainak azokat a heteket, amikor azok az Ön apartmanjába tartózkodhatnak.
• Cserébe megfelelő számú kreditet kap a The Register Collection cégétől.
• Ezek a kreditek a The Registry Collection hálózatán belül használhatók fel, és lehetővé teszik, hogy élvezzék az üdülésüket a világ bármely pontján.

Figyelem, ez NEM time-share! Az Ön olaszországi apartmanja az Ön személyes tulajdonában van, tehát bármikor értékesíthető a piaci áron. A komplexum behelyezése ebbe a globális csereprogramba csak egy hozzáadott érték, amelynek a használata nem kötelező.