Richard Meier

Richard Meier, a világhírű építész, egyedülálló projektjét mutatja be közvetlenül a velencei tengerparton. Mint más híres projektjeihez hasonlóan, kiemelkedő az ikonikus építészeti tervezése. A Meier projektek tipikus színe a fehér, amely a tökéletességet és a tisztaságot szimbolizálja, és ahogy az építész is hozzáteszi, a fehér színen érthetjük meg a legjobban a fény, az árnyék, a felületek és a bevágások játékát.

A munkáiért számos tekintélyes díjat nyert, többek között – Aranyérmek az Amerikai építészintézettől, a Brit Építészek Intézetétől, a Praemium Imperial-tól és a Japán Művészet Egyesülettől. 1984-ben a Pritzker-díj legfiatalabb építész díjat is megnyerte, amely az építészet legjelentősebb díja.

Használja ki a lehetőséget és fektessen be az egyik legjobb projektjébe, és élvezze Miami hangulatát az Adriai-tenger partján. Richard Meier a természetes fény minőségéből merített inspirációt, és megtervezte ezt a lakóépületet, amely ötvözi a modern építészeti kiválóságot az Adriai-tenger szépségeivel.

Mára már az egész Lido Village a velencei tengerpart ikonjává vált. A tengerparti apartmanok Meier művészetét tükrözik, a fény és a tér optimális átjárhatósága, valamint a lakhatás és a szórakozás érzékeny összekapcsolása. A tágas rezidencia kiváló helyen fekszik, erkélyek lenyűgöző kilátással a medencékre, a teraszokra és a karbantartott külterületekre, beleértve a strandra és a tengerre néző kilátást. Az üvegfalakkal és magas mennyezettel ellátott lakóterek növelik a tágasságot. A rezidencia világos és tágas.

A Richard Meier & Partners cégnek már több mint 130 projektje van a számláján, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában. Építészeti megoldásokat kínál az épületek és méretek széles körű skálájára – kulturális létesítmények, kormányhivatalok, oktatási épületek, ipari épületek, szállodák és rezidenciák. A leghíresebb munkái közé a Smith House (Darien, Connecticut), a Getty Center (Los Angeles, Kalifornia), az Amerikai Egyesült Államok bírósági épülete (Islip, New York), a Kortárs Művészetek Múzeuma (Barcelona), vagy a Jubileumi Egyház (Róma). Ezen kívül Richard Meier számos privát házat, lakóépületet, projektet tervezett, beleértve a Charles Street Apartments és az On Prospect Park (New York).